martes, 3 de julio de 2007

Obrim les portes i finestres!

De vegades decidim obrir portes sense saber ben bé si es tracta de portes, finestres o finestrals. Sense saber exactament quines vistes ens oferiran, a quins llocs ens donaran accés, qui podrà entrar o treure el cap o quan decidirem tancar-les o ajustar-les.

Potser no cal preguntar-se què s'amaga darrera aquesta porta que hem decidit obrir o que hem decidit tancar, al cap i a la fi el temps serà qui ens dirà si la porta-finestra segueix oberta, si s'ha tancat o si una alenada d'aire fresc n'ha obert una altra que fins ara restava tancada.

El que és important és tenir les forces necessàries per fer el pas, per decidir que cal tancar aquella porta per la qual no entra res de bo (mal que ens pesi o ens costi fer-ho) i que podem obrir una altra porta, un finestral, una finestra o un simple finestró que deixi entrar la llum de sol, que deixi córrer l'aire, que ens ensenyi un nou paisatge, un nou carrer per on passejar. En fi, que ens ofereixi una nova sortida al món o deixi entrar tot un món a dintre.

Obrim les portes, que per tancar-les sempre hi som a temps!

No hay comentarios: