sábado, 24 de noviembre de 2007

Una de sentimiento

Els sentiments són com una barca que gronxen les ones.

Si no la controles i et domina pots anar a la deriva, mar endins, sense saber on et dirigeixes, cada cop més lluny de la costa i a risc de perdre’t enmig d’una tempesta, patir un naufragi i no arribar a terra ferma mai més... O pot quedar ancorada en la sorra per sempre més sense possibilitat d’anar mar enllà, cap a l’horitzó, cap al que ens és desconegut, aturada per sempre sense rumb ni destí. Això si les ones no l’arrosseguen amb elles quan trenquen contra les roques.

Però si la domines i la saps portar, pots iniciar una travessia (curta, llarga, intensa, incerta, mar endins o vorejant la costa), deixar que el vent infli les veles i et porti a bon port, guiant el timó amb mà segura, lluitant contra vent i marea quan calgui per arribar a la fi, sans i estalvis, al port de destí.

4 comentarios:

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Anónimo dijo...

La foto del cubano... em recorda que hi hem de tornar!!!
El sentimiento... venint d'una blava, i amb grana pel mig, jo crec que el timo està ben agafat i hi ha gasolina suficient... No sóc bruixa, però les sensacions són de bon port ;-)

Anónimo dijo...

ei ei ei!! El timó, que això NO ÉS CAP TIMO!!
Ja ho diuen que el català és fàcil....

En clau de sol dijo...

Ja ja ja... hi tornem quan vulgueu, al Cubano!

I sense timos ni estafes, sempre està bé fer un cop de timó a temps, si això t'ha de dur a bon port... Qui sap si allà t'hi espera aquell 5 que no surt mai.